Bruidsarrangementen


Bruidskapsels maak ik al jaren heel graag, ik vind het elke keer weer een feestje om dit te mogen doen. Uiteraard is dit op locatie en kan de bruid dus heerlijk relaxt aan haar prachtige dag beginnen zonder stress.  Sinds kort bied ik naast het bruidskapsel ook bruidsvisagie aan. Het is ontzettend leuk om de look af te maken met mooie make-up. Ik gebruik uitsluitend professionele producten zodat het totaalplaatje gegarandeerd de hele dag mooi blijft.  Je krijgt een tasje van me mee met daarin jouw kleur lipstick en een mini haarspray, just in case!
Daarnaast bied ik de mogelijkheid om na het diner een touch-up te komen doen. Dit vergt een half uurtje van je tijd en kun je een kleine aanpassing aan je haar of een iets andere make-up voor het feest kiezen. Wanneer je dit wilt, bespreken we dit gelijk bij de proefsessie.
Als  je bent uitgenodigd op een bruidsfeest kun je er ook voor kiezen om je haar en make-up te laten doen. Dit kan op dezelfde locatie als de bruid, tevens zit daar ook een leuke korting aan verbonden, mooi meegenomen toch?
check mijn insta voor update's en recente foto's: https://www.instagram.com/m.at.home_bridal/

Keratine gold

 

Voor de keratine gold behandelingen werk ik met het merk Jean Paul Myne. 

 

 

Jean Paul Mynè is synoniem voor 100% in Italië gemaakte kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen.

De producten, de formaldehyde-vrije behandelingen, bevatten geen enkele gevaarlijke stof zoals glutaraldehyde, paraffine en andere petroleum derivaten.

 

Na de keratine gold behandeling is het haar helemaal stijl. Hoeveel krul er ook in het haar zit; het wordt mooi glad en stijl. Het is een tijdrovende klus maar het eindresultaat is verbluffend én langdurig. Wanneer je de juiste producten gebruikt, hoef je na verloop van tijd alleen je (gekrulde) uitgroei bij te werken en je kan er weer maanden tegenaan. Dus als je ’s morgens weinig tijd hebt of geen zin hebt in eindeloos stylen is dit een uitkomst!
check mijn insta voor update's en recente foto's:  https://www.instagram.com/m_at_home_keratine_treatment/ 

 


  

 


 


 

Uiteraard ben ik naast dit alles ook te boeken voor fotoshoots bedrijfsreportages of andere evenementen.