Oxilock plasma


 

Oxilock plasma van Jean Paul Myne zorgt er dankzij haar drievoudige herstelvermogen voor dat haar dat beschadigd is door agressieve of                                                       chemische behandelingen er weer gezond, glanzend en sterk uit gaat zien. 

Oxilock plasma vermindert het afbreken van het haar met 98%, zodat kleurspecialisten grenzen durven en kunnen verleggen. 
Ook geschikt voor ‘poreus’ haar, dat is beschadigd of verzwakt door chemische behandelingen.

Twee eenvoudige maar wonderbaarlijke stappen:

 

 

Oxilock Plasma nr. 1 herstelt en beschermt  de zwavelbruggen en keratine vezels in het haar tijdens of na een chemische behandeling.

Oxilock Plasma wordt gebruikt als hèt ideale middel om in elke situatie fantastische resultaten te bereiken.
Te mengen door de verf voor het beschermen van het haar, of toe te passen als ” Alone treatment” om het haar te herstellen.

 

Oxilock plasma nr. 2 werkt in samenwerking  met nr. 1 en is ontwikkeld om de behandeling af te sluiten. Het zorgt ervoor dat de herstelde bruggen van het haar worden verzegeld en de schubbenlaag van het haar wordt hersteld en gesloten zodat kleurpigmenten worden vastgezet in het haar voor een langdurig kleurgenot. Het is een concentraat van organische stoffen dat de gezondheid van het haar herstelt. 


U kunt deze behandeling intact houden door uw haar thuis te blijven verzorgen met de speciale 

Hatha dream shampoo, Hatha believe conditioner en de Hatha come true mask. Deze producten zijn uiteraard ook verkrijgbaar bij mij.'beautyful hair needs an expert'