Bruidsstyliste haar & make-up

 

Voor de allermooiste versie van jezelf

Je bruiloft moet perfect zijn. Precies zoals jij hem in gedachten hebt, met jou en je partner als stralend middelpunt. Of je nu gaat voor een bohemien look of een classic hairstyle: ik zorg ervoor dat jij tijdens deze bijzondere dag de allermooiste versie van jezelf bent.

De mooiste dag van je leven

Van romantische krullen tot een speelse vlecht en de strakke chignon: samen kijken we naar de perfecte stijl voor jou, inclusief bijpassende visagie. Ik verzorg zowel je haar als je make-up, dus je hebt maar één persoon nodig voor zowel je hairstyling als visagie. Handig, toch?

 
Kennismaking bruidstyliste

Om elkaar beter te leren kennen, plannen we altijd vooraf een telefonische afspraak in. Tijdens deze afspraak maken we kennis en bespreken we de planning van de dag tot in detail. We nemen uitgebreid de tijd om jouw wensen te bespreken en ik zal je voorzien van passend advies. Daarnaast behandelen we ook praktische zaken, zoals of je hulp nodig hebt met de jurk, wanneer de foto's genomen zullen worden en of er gasten zijn die ook hun haar willen laten doen.

Het proefkapsel

Voorafgaande aan je trouwdag plannen we een proefsessie in. Tijdens deze sessie zorg ik ervoor dat ik het gewenste kapsel perfect kan uitvoeren en neem ik de tijd om alles tot in de puntjes af te stemmen op jouw wensen. Uiteraard time ik hoelang ik bezig ben met het kapsel en maak ik foto’s, zodat we tijdens the big day niet voor verrassingen komen te staan.
Pssst… Het is superleuk om de proefsessie samen te plannen met het doorpassen van je jurk. Zo zie je gelijk hoe prachtig je eruit gaat zien op je trouwdag.


Jullie trouwdag

Een paar dagen voor de grote dag, bel ik je nog even om alle details door te nemen. Op de mooiste dag van je leven kom ik op het afgesproken tijdstip bij je thuis of naar de unieke locatie waar je gaat trouwen. Ontspannen gaan we aan de slag, en je wordt helemaal in de watten gelegd. Geef vooral aan wat je fijn vindt, want deze dag draait om jou! En geen zorgen; ik verlaat je pas wanneer jij er volledig klaar voor bent. Zo begin jij de mooiste dag van je leven ontspannen en vól zelfvertrouwen.

Je haar en make-up zullen de hele dag stevig blijven zitten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je uiterlijk en de hele dag door kunt stralen! Als je 's avonds een touch-up wilt voor je haar en make-up, kunnen we dit zeker regelen. Meestal doen we dit vóór het diner of voordat de avondgasten arriveren. We kunnen eventueel ook een kleine verandering aanbrengen in je haar, vooral als je sluier uit je haar wordt gehaald.Pakketprijzen bruidsstyliste

Bridal Hair of Bridal Make-up

€ 245   


Bridal Complete

€ 425


Bridal Extra touch

€ 595


Bridal Deluxe

€ 750

Bruidsgasten haar OF make-up

€45


Bruidsgasten compleet (haar & make-up)

€ 75


Bruidskinderen styling tot 12 jaar (haar en gloss make-up)

€ 45  


Huur extensions

€ 45           (+€ 50 borg)Wil je weten wat ik voor je kan betekenen tijdens the big day?
Plan een afspraak met me in, dan kunnen we eens kennismaken.

Afspraak maken