M Hair & Make-up


Bridal hairstyles & more

Op zoek naar de perfecte look voor jouw speciale dag? Als ervaren bruidsstyliste help ik je graag om de mooiste versie van jezelf te worden op je trouwdag. Elke bruid is uniek, daarom luister ik aandachtig naar jouw wensen en ideeën om een look te creëren die perfect bij jou past. Van romantische krullen tot elegante updo's en verfijnde visagie: ik zorg ervoor dat jouw droom werkelijkheid wordt, en dat je vol zelfvertrouwen naar het altaar loopt.


Naast mijn werk als bruidsstyliste vind je mij minstens één dag per week bij Salon HAAR ID in Raamsdonksveer. Hier kun je terecht voor een nieuwe look en keratinebehandelingen.


Plan een afspraak in

Mijn behandelingen

Bruidskapsels & visagie 

Lees meer

Keratinebehandeling

Lees meer

Workshops

Lees meer

Gezond voor mens, dier & milieu

Ik hecht veel waarde aan het behoud van gezond, mooi verzorgd en glanzend haar. Daarom maak ik uitsluitend gebruik van producten met zachte formules, die biologisch afbreekbaar zijn, natuurlijke ingrediënten bevatten en niet op dieren getest zijn. Op deze manier draag ik bij aan de gezondheid van je haar, je eigen welzijn en het milieu.Mariska Jagtenberg | Bruidsstyliste

Hallo, ik ben Mariska! Samen met mijn man en kinderen woon ik op onze gezellige boerderij in Sleeuwijk. Als bruidsstyliste is het mijn passie om ervoor te zorgen dat elke bruid de mooiste versie van zichzelf kan zijn op haar trouwdag. Ik geniet ervan om samen met de bruid een unieke en passende look te creëren, zodat zij straalt op deze speciale dag.


Lees mijn verhaal