Keratinebehandeling

Stralend en pluisvrij haar

Heb je krullend of kroeshaar en worstel je met droog, dof, pluizig of onhandelbaar haar? Met een professionele keratinebehandeling heb je maandenlang plezier van makkelijker handelbaar en pluisvrij haar.

Ontdek de keratinebehandelingen

Ik werk alleen met de allerbeste merken voor het gewenste resultaat. Zowel de Keratin Plus Gold als de Keratin Plus Infinity Ice van Jean Paul Mynè bevatten geen formaldehyde of andere schadelijke stoffen en zijn daardoor niet schadelijk voor je haar of gezondheid.


 


De Keratin Plus Gold

Krullend haar kan soms dof en pluizig lijken, maar met de Keratin Gold Plus Treatment is dat verleden tijd. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om krullend, pluizig of golvend haar te veranderen in een zijdezachte, gladde stijl die langdurig aanhoudt. Hierdoor is het niet langer nodig om overmatig gebruik te maken van een hete stijltang, wat je haar zichtbaar zal verbeteren!

De Keratin Gold Plus Treatment werkt op een vergelijkbare manier als een permanente kleuring: na verloop van tijd zal het uitgroeien. Dit betekent dat je na 6-8 maanden alleen maar een behandeling nodig hebt voor je uitgroei.
De unieke formule is ontworpen om de absorptie van water door het haar te verminderen, wat resulteert in een beschermend effect tegen vocht, zout water en regen. Dit betekent dat je haar geen last meer heeft van pluizen bij vochtig weer of regenachtige dagen!Keratin Plus Infinity Ice

De Keratin Plus Infinity Ice is perfect voor dames met blond haar die streven naar een zijdezachte en pluisvrije uitstraling. Dankzij de geavanceerde Jean Paul Mynè stijltang is het mogelijk om steil haar te verkrijgen, pluizig haar te bestrijden en krullen te verminderen.


Met de Keratin Plus Infinity Ice Treatment kun je genieten van steiler en pluisvrij haar voor maar liefst tot 7 maanden, afhankelijk van je haartype en krulpatroon.
De toevoeging van violet zorgt ervoor dat verkleuring wordt tegengegaan. Dat maakt deze behandeling perfect voor mensen met blond, geblondeerd of wit haar.Prijzen


Start Treatment (incl. thuisverzorgingsset)

Herhaal Treatment (na 6-8 mnd)

Keratine gold

€ 419

€ 315

Infinity ICE

€ 369

€ 275

Waarom een keratinebehandeling

Een keratinebehandeling geeft je haar een langdurige boost, waardoor het maandenlang minder pluizig, gladder en steiler wordt. Dit resulteert in haar dat gemakkelijker te stylen is, waardoor de tijd die nodig is voor föhnen en stylen wordt verkort. Het eindresultaat is een gezonde, glanzende uitstraling. Maak vandaag nog een afspraak voor een keratinebehandeling en geef je haar de verzorging die het verdient! 

Afspraak maken